BAŞKAN ÇİFTÇİ: ULUSAL VE YEREL BASINLA BULUŞTU

DİĞER 26.10.2024 00:19:54 0
BAŞKAN ÇİFTÇİ: ULUSAL VE YEREL BASINLA BULUŞTU

21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününde gazeteciler unutulmadı. Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentin ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir kahvaltı programında buluştu. Basın önemine değinen Başkan Çiftçi hayatını kaybeden gazeteci Fatma Kırmızı’nın isminin Sinema ve Basın Müzesi’nde yaşatılacağını ifade etti.

Pazar günü saat 13’te Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Şanlıurfa’ya geleceğini ifade eden Başkan Çiftçi, “Şanlıurfa’nın en büyük kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine sunacağız”

Basın olmasa olmazımız diyen Yeniden Refah İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ise Mesleğini icra eden tüm gazetecilere başarılar diliyorum. dedi.

Yapılan açıklamanın ardından soru-cevap bölümüne geçildi ve gazeteciler merak ettikleri konuları Başkan Çiftçi’ye yönelterek, onun görüşlerini öğrenme fırsatı buldu.

Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi

Pastane imalatında 150 kg bozulmuş cevize el konuldu

Büyükşehir Belediyesi’nden Vanspor yönetimine cevap

Minik öğrenciler hayvan bakımevini gezdi