Başkan Çetinkaya: "Özcan’a Final Yolunda Üstün Başarılar Diliyorum"

AK PARTİ 31.08.2024 19:29:35 0
Başkan Çetinkaya:

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hemşehrimiz Alican Özcan, Paralimpik Oyunlarında Taekwondo branşında İspanyol rakibini 22-17’lik skorla yenerek yarı finale yükseldi. Karabük’ümüzün gururu olan Alican kardeşimi bu büyük başarısından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Paris’te ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuza final yolunda üstün başarılar diliyorum" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Büyükşehir’den Selde Tavukları Telef Olan Vatandaşa Destek

Yusuf Alemdar Atatürk anıtı projesi için 3 seçenekli anketi paylaştı: Son kararı Sakaryalı verecek

Ayçiçeği Vadisi’nde iki kuşak aynı karede