Başkan Çavuşoğlu’ndan Muhtarlar Günü mesajı

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm muhtarların bu özel gününü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Daha güzel ve yaşanabilir bir Denizli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çavuşoğlu’ndan Muhtarlar Günü mesajı

18.10.2024
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demokrasinin en köklü unsurlarından biri olan muhtarlık müessesesinin yerel yönetimlerdeki kritik rolüne vurgu yapan Başkan Çavuşoğlu, şunları kaydetti: "Mahallelerimizin sorunlarına çözüm üretmek için başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımız arasında köprü görevi yürüten muhtarlarımız, çağdaş yönetim anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görev yapmaktadır. Şehrimizin 616 mahallesinde değerli muhtarlarımızın bizlerle beraber azim ve gayretle çalışmalarını görmek motivasyonumuzu artırmakta bu güzel işbirliği ise Denizli’mizin gelişimine büyük katkılar sunmaktadır.”

Halkın sıkıntı ve sorunlarını ilk ağızdan dinleyip, yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde fedakarca çalışan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, "Bu vesilelerle muhtarlarımıza, şehrimize ve vatandaşlarımıza sundukları özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve başarılılar diliyorum. Muhtarlarımızın yerel yönetimlerdeki önemini biliyor ve onların görüşlerini her daim önemsiyoruz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Denizli için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

.

Denizli,Denizli Belediyesi

Bakan Işıkhan, Diyarbakır’da Ziyaretlerde Bulundu

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, KARABÜK'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tvnet Yayınında Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KARAHIDIR'DA ALTIN ARAMA ÇALIŞMALARINA KARŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan: Büyükşehir tablo gibi işledi

-LİGİN 3. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0  PAPARA GÖZTEPE: 3

ESKİŞEHİRLİLERDEN “KÜLTÜREL MİRASA” YOĞUN İLGİ

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

Ortahisar Belediyesi, iklim değişikliği ve küresel ısınmayı masaya yatırıyor

HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

Büyükşehir Belediye konservatuvarı başvuruları başladı

İsmet Paşa Parkı Hizmete Açıldı

Başkan Büyükgöz Muhtarları Ağırladı

İKLİM İZCİLERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Büyükgöz’den Kitap Fuarına Davet

12. Klasik Otomobil Turu Osmangazi Meydanı’ndan Start Aldı

BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Muhtarlar Günü’nde Başkan Özer’den Muhtarlara Destek Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Sağlıkta Devrim Gibi Uygulama... Hastaneye Gitmeden Tedavi Olabilecekler

Nilüfer Belediyespor'dan üst üste 7. galibiyet

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

İhsan Üren Şiir Ödülü’nün sahibi Aydan Yalçın