BAŞKAN CANPOLAT’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ 16.06.2024 13:37:04 0
BAŞKAN CANPOLAT’TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Babalar; çocukları için dosttur, arkadaştır, sırdaştır, öğretmendir” ifadelerini kullandı.

“İnsanların hayatta rol model aldıkları bir kişi vardır. Genellikle rol model olarak alınan da “baba"dır. Çünkü babalar hayat mektebini derece ile bitirmişlerdir ve tüm babalar kendi çocuklarına da birer uzman öğreticidir “sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Babalarımız, çocuklarını yetiştirerek toplumun gelişmesine büyük katkı sunmaktadır. Baba olmak, çocukların sadece temel ihtiyaçlarını karşılamak değil, onların ruhsal ve psikolojik gelişimlerini de sağlayabilmek için emek vermektir. Yeri geldiğinde çocuklarına özgüven aşılamak, yeri geldiğinde de sınır çizgilerini gösterebilmektir. Babalar; çocukları için dosttur, arkadaştır, sırdaştır, öğretmendir. İlim, irfan, gelenek-görenek ve hayatın her safhasında babalar, ilk öğretmenimizdir. Ve çoğu zaman bir güvenlik görevlisi gibi koruyucudur. Bu vesile ile tüm babaların babalar gününü kutlarken, ebediyete intikal etmiş babaların da emeklerini göz önünde bulundurarak, Babalar Günü'nü tekrar kutluyor ve babaları hayatta olmayan evlatlarımızın da hem kalben hem de bedenen yanlarında olduğumuzu belirtip gözlerinden öpüyorum.”


Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi

MERAM BELEDİYESPORLU ABDULLAH DÖNMEZ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Büyükşehir o güzergâhı kullanacak sürücüleri uyardı

Belediyemiz Temizlik Ekiplerinden Bayram Mesaisi

Büyükşehir SGM’lerde yaz kursları kayıtları başladı

SİVEREK’TEKİ CAMİLER GÜL KOKACAK

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 4 ADET KİRALIK ECZANE YERİ İHALESİ

Başkanımız Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

YILDIRIM AİLESİ BAYRAMLAŞTI

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

35.6°