Başkan Büyükkılıç’tan Pınarbaşı Belediyesi’ne Ziyaret

AK PARTİ 24.06.2024 20:04:00 0
Başkan Büyükkılıç’tan Pınarbaşı Belediyesi’ne Ziyaret

Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe belediyelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan’ı ziyaret etti.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ile Sayın Bayar Özsoy ile birlikte ilçeye ziyaret gerçekleştiren Büyükkılıç, Pınarbaşı’da yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan ile değerlendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman 16 ilçenin yanında olduklarını belirten Başkan Büyükkılıç, “Pınarbaşı Belediye Başkanımız Deniz Yağan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde tüm ilçelerimize hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Yağan ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a tüm ilçelere olduğu gibi Pınarbaşı ilçesine yaptığı yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükkılıç, AK Parti İlçe Başkanı'nın Annesinin Cenazesine Katıldı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan’ın vefat eden annesi Meliha Çalışkan için taziyede bulundu.  Büyükkılıç, cenaze namazını kılarak, İlçe Başkanı Çalışkan ve ailesine baş sağlığı diledi.



Kayseri,Kayseri Belediyesi

ÜNYE’NİN SEYİR TERASINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

ÜNYE’DE DEV EKRANDA MİLLİ COŞKU

ÜSTEĞMEN GÖKKAN’DAN VEDA ZİYARETİ

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU İSTİŞARESİ

ÜNYE’DE EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Yaz Spor Okulları Başladı

MOBİL BAŞKAN İLK DURAĞINDA YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

ÇAL MAĞARASI’NDA OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Büyükkılıç, Valilik ve İl Milli Eğitim Tarafından Hazırlanan Mesleki Eğitim Çalıştayı’na Katıldı

33.4°