Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretler Devam Ediyor

AK PARTİ 21.10.2024 16:38:41 0
Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretler Devam Ediyor

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kanbur ve dekan yardımcıları, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yedikaya ve yönetimi, MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık ve ekibi, Kayseri Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Topçu, Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Günay Çakı ile diğer misafirler, Başkan Büyükkılıç’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında konuklarının taleplerini ve önerilerini dinleyen Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “Konuklarımızın nazik ziyaretleri için her birine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Çalışmalarını ortak akla ve istişareye dayalı olarak yürüten Başkan Büyükkılıç, bu doğrultuda Kayseri için hizmete devam edeceklerini ifade etti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde misafirler de Büyükkılıç’a, kentteki hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

Başkan Aydın Muhtarların Gününü Kutladı

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ, ÖĞRENCİLERİ GÜNÜBİRLİK KAMPTA BULUŞTURDU

Yazar Yenişehirlioğlu: “Kayseri Kitap Fuarı Her Yıl Daha da Güçlenerek Devam Ediyor”