Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretçi Yoğunluğu Sürüyor

AK PARTİ 23.05.2024 13:12:24 0
Başkan Büyükkılıç’a Ziyaretçi Yoğunluğu Sürüyor

Belediye faaliyetlerini istişareye ve ortak akla uygun olarak, herkesin ve her kesimin görüşüne, bilgisine başvurarak yürüten Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 31 Mart yerel seçimleri sonrası, kamu, kurum ve kuruluşlar, sağlıkçılar, siyasetçiler, eğitimciler, dernek, oda temsilcileri ve vatandaşları makamında konuk etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürü Yahya Tekin ve beraberindekiler, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkanı Av. Tuncay Dolu ve Gazi Şahin, Kayseri Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Ecz. Uğur Nuri Akın, Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Ömer Uzunluoğlu, Aydınlar Ocağı Başkanı Hüseyin Türkmen, Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Halit Kurt, Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kenanoğlu ve beraberindeki misafirler, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Misafirlerini makamında kabul eden Başkan Büyükkılıç, ziyaret için gelen konukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

Büyükkılıç, “Bize değer vererek teveccühlerini gösteren, teşrif eden hemşehrilerimi ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gönül belediyeciliği anlayışımızla gönül verdiğimiz halkımızla kucaklaşmak da bizim görevden öte gönül işimizdir. Bu münasebetle bizi seven, bize güvenen ve bize değer veren vatandaşlarımıza, ziyaretçilerimize sevgilerimi ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Konuklar ise yerel seçimlerde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı tebriklerini ilettikleri Başkan Büyükkılıç’a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Satış Alanını Ziyaret Etti

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERCAN ÖNCEBE'NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ADIYAMAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜSEYİN ÖZHAN KURBAN BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN İLÇEMİZİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

BELEDİYEMİZ OLARAK GELENEKLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

BELEDİYEMİZ PERSONELİ BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU

AŞEVİMİZE PAY ET BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

BAKAN SEKMENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BYKEHR EVREFESTTE PROJELERN ANLATTI

30.8°