Başkan Büyükkılıç, Bakan Yerlikaya Başkanlığındaki Türkiye’nin Huzuru Toplantısı’na Katıldı

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:20 0

Afet ve Acil Durum (AFAD) Kayseri İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile il protokol üyeleri katıldı.

Huzur şehri Kayseri’de gerçekleşen Türkiye’nin Huzuru Toplantısı’nda, yürütülen çalışmalar enine boyuna masaya yatırıldı.

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç ise Bakan Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen toplantının verimli geçtiğini belirterek, toplantının hem Türkiye hem de Kayseri adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayseri,Kayseri Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor