Başkan Büyükgöz’den Gebzeli Çocuklara Hediye Kumbaralar

Başkan Büyükgöz’den Gebzeli

Çocuklara Hediye Kumbaralar

Gebze Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gebze Kitap Fuarı öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilere kumbara hediye ediliyor. Gebze Belediyesi Kitap Fuarı 18-27 Ekim tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek.

Gebze Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gebze Kitap Fuarı öncesinde ilçede eğitim gören öğrencilere kumbara hediye ediliyor. Fevzi Çakmak İlkokulunu ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere kumbara armağan etti. Tüm çocukları ve aileleri 18-27 Ekim tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenecek Gebze Belediyesi Kitap Fuarı’na davet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tutumlu olmanın ve birikim yapmanın önemini anlattı. Çocuklara tasarruf bilinci aşılamak için ilçedeki tüm ilköğretim okullarında dağıtılan binlerce adet kumbaralarda birikecek paralarla Gebze Kitap Fuarından kitap almaları sağlanacak.

Tarih : 27/09/2024

Kocaeli,Gebze Belediyesi

İlçemizde Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

2024 Yılının İlk Sekiz Aylık Döneminde 74 Bin 451 Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Ölümlü veya Yaralanmalı Trafik Kazasına Karıştı

Kemer Yeni Sanayi Başkanı’ndan Akın’a ziyaret

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “PARANIN GEÇMEDİĞİ MAĞAZALARLA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

KADIN PERSONELLERE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA ‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Meslek Gruplarının Yolları Büyükşehir İle Yenileniyor

YOL BAKIM VE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Büyükşehir, Geleceğin Bilişim Yıldızı Adaylarını Belirledi

BAŞKANIMIZ, KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZ MUSTAFA CANLI İÇİN OKUTULAN MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

“KADINLAR GÜCÜNÜ KEŞFETMELİ”

Başkan Seçer, ‘3. Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’nun Startını Verdi

BAKAN TEKİN, ADIYAMAN'DA TOPLU TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ASIRLIK ÇINAR EVİ SAKİNLERİNE GENEL GÜVENLİK KURALLARI SEMİNERİ

BAŞKAN ALTAY, ÖĞRENCİLERİ VE TÜM KONYALILARI “MEDİNE MÜDÂFİİ FAHREDDİN PAŞA HATIRALAR SERGİSİ’’Nİ GÖRMEYE DAVET ETTİ

Eski Futbolcu ve Futbol Yorumcusu Serhat Akın’ı Yaralanması Olayına Karışan Bütün Şüpheliler Yakalandı

Kooperatiflerin Yüzü Büyükşehir ile Gülecek

Şanlıurfa'nın 'Unesco' Başarısı Muhteşem Lansman İle Taçlanacak

600 Evler Mahallesi 2511 Ada İçi Düzenlemesi

BİLİM MERKEZİ İLGİ ODAĞI OLDU

Atıkları sanat eserine dönüştürdüler

Genç Okurlar, Kütüphane Söyleşisini Büyük Bir İlgiyle Takip Etti

Büyükşehir’den sorunsuz altyapı için kış hazırlığı

Başkan Özer’den Kadınlara Anlamlı Destek

Görme Engelliler için Farkındalık Seferberliği Başladı...

SARIYAKUP CADDESİ YENİLENİYOR

KAPANCA SOKAK FESTİVALİNDEKİ SERGİLER SANATSEVERLERİ BEKLİYOR!

Eş Başkanlardan saha çalışması denetimi

MELAHAT ALBAY VEFAT İLANI