Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

AK PARTİ 15.06.2024 19:45:06 0
Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramın huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Ali Murat Bucak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yine bir Kurban Bayramı'na erişmenin sevincini ve huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek günler, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, komşularımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatma zamanıdır. Rabbim, dualarımızı kabul etsin ve bayramın bereketini üzerimizden eksik etmesin."

Ayrıca, Kurban Bayramı'nın toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünü destekleyen önemli bir fırsat olduğunu belirten Bucak, "Bu özel günlerin kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesini temenni ediyorum. Birlik içinde geçireceğimiz bu bayramın, şehrimizin her köşesine mutluluk getirmesini diliyorum. İlçemizde bayramın sevincini birlikte yaşamak, komşularımızın ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak önemlidir. Bu bayramda, sadece kendi yakınlarımızla değil, dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimizle de dayanışma içinde olmalıyız. Özellikle Gazze'de yaşanan insanlık dramı karşısında dualarımızı eksik etmeyelim. Dualarımızı, barış ve adaletin hâkim olması için yükseltelim. Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize ve ilçemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." dedi.


Şanlıurfa,Siverek Belediyesi

MERAM BELEDİYESPORLU ABDULLAH DÖNMEZ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Büyükşehir o güzergâhı kullanacak sürücüleri uyardı

Belediyemiz Temizlik Ekiplerinden Bayram Mesaisi

Büyükşehir SGM’lerde yaz kursları kayıtları başladı

SİVEREK’TEKİ CAMİLER GÜL KOKACAK

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 4 ADET KİRALIK ECZANE YERİ İHALESİ

Başkanımız Kurban Kesim Alanlarını Ziyaret Etti

YILDIRIM AİLESİ BAYRAMLAŞTI

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN BAYRAMDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ

35.6°