BAŞKAN BUCAK; ENGELLİLERİ UNUTMADI

AK PARTİ 25.06.2024 19:48:20 0
BAŞKAN BUCAK; ENGELLİLERİ UNUTMADI

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’tan ilçede bulunan engelli vatandaşlarımıza büyük hizmet.

Siverek Belediyesine ait olan Hacı Yılmaz Fettahlıgil sosyal tesislerini Siverek Engelliler Kalkınma Derneğine tahsis ederek işletmesini engelli vatandaşlara devretti.

Sosyal tesisin işletmesini yapan dernek üyeleri sosyal tesiste sıcak, soğuk içeceklerin yanı sıra tost ve dondurma satışında bulunuyor.

Sosyal tesiste dinlenmeye gelen vatandaşlar, engellilerin işletmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek şu ifadelerde bulundular; “  Bu tesise geldiğimizde empatiyi iliklerimize kadar hissediyoruz, onların hayata dahil olmasını ve engelleri aradan kaldırmasından dolayı engelli vatandaşlarımıza bu imkanı sağlayan belediye başkanı Ali Murat Bucak’a teşekkür ediyoruz.”

Sosyal tesislerin kendilerine tahsis edilmesine sevindiklerini belirten Siverek Engelliler Kalkınma Dernek başkanı Şeyhmus Karaburç  “ Yıllardır bize ait bir yerin olması hayalini kuruyorduk, Belediye Başkanımız hayallerimizin ötesinde bir imkân sundu bizlere, buradan birçok engelli arkadaşımız evine ekmek götürüyor. Burada çalışarak hayata dâhil oluyorlar” dedi.

Şanlıurfa,Siverek Belediyesi

PEAK Deprem Tatbikatı, Gerçeğini Aratmadı

ÜNYE, DENİZ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”