BAŞKAN BAŞER, İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

MHP 13.04.2024 19:05:43 0
BAŞKAN BAŞER, İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Gümüşhane Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası ilk meclis toplantısını belediye başkanı Vedat Soner Başer başkanlığında gerçekleşti.

“İttifakın İlkelerine Bağlıyız”

Toplantının açılış konuşması yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparak, “ Milli irade tecelli etmesi sonucunda Gümüşhane hizmet etmek için göreve seçildik.  Seçim sonrası şehrimizde herhangi bir olumsuz davranışların yaşanmasına mahal vermeden Cumhur İttifakının ilkelerine bağlı bir şekilde hizmet çalışmalara başladık” dedi.

Başer, “Milletin Emrinde Olacağız”

Konuşmasında Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, seçimin geride kaldığını hatırlatarak, hizmet döneminin başladığını belirten Başkan Başer, “Cumhur ittifakının üyeleri olarak Gümüşhane için birlik içinde güzel hizmetler hayata geçireceğiz.

Memlekete hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Artık seçim geride kaldı, hizmet dönemi başladı. Bizler Allah’a şükürler olsun ki hepimiz birer Cumhur İttifakının üyesi olarak meclis sıralarında yerlerimizi aldık. İnşallah hep beraber şehrimize güzel hizmetler yapacağız, sizlerle bu hizmetleri yürüteceğiz. Hiçbir kimseye, hiçbir kesime karşı ne bir önyargımız var nede onların güdümünde olacağız. Tamamen milletin emrinde olacak, kalkınma noktasında çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.

Başkan Başer, “Halka Hizmet İçin, Duygularınızı Bir Kenara Bırakın”

Konuşmasının son bölümünde, bundan sonra ki süreçte tek yürek, tek vücut ilkesi ile hareket edilmesi gerektiğini ve Cumhur ittifakının hassasiyetini Gümüşhane’de sonuna kadar göstereceklerini belirten  Başer, “Hepimizin yakasında şuandan itibaren parti rozeti değil, Türk bayrağı var.  Parti rozetini bizler seçim akşamı çıkarttık” dedi.

Konuşmasını devamında ise yeni meclisten beklentilerini de açıklayan Soner Başer, “Benim sizlerden ricam, halkımıza hizmet etme konusunda duygularımızı bir kenara bırakmanız. Yani meclis olarak hep birlikte doğru olanda, hizmette el birliğiyle hareket etmemiz gerekiyor.  Tek yürek, tek vücut olmamız lazım. Bizler 5 yıl inşallah Allah ömür verirse, sizlerle beraber bu görevi yürüteceğiz.  Dolayısıyla bir takım duygularımızdan arınmamız gerekiyor.  Buna istinaden Cumhur ittifakının hizmet etme hassasiyetini Gümüşhane’de göstereceğiz. Bizler burada doğru, düzgün işler yaptığımızda hep şehrimiz hem de partilerimiz kazanacak. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan omuz omuza, sırt sırta verdiler, ülkemizi güvenli limana getirme noktasında gayret gösteriyorlar. Onlara yük olmak için değil yüklerindeki yükü azaltmak için çalışacağız. Asla ve asla o iki lidere yük getirecek bir işlem ve icraatın içinde olmayacağız. Birliğimiz ve beraberliğimizle Gümüşhane’den Türkiye’ye güzel mesajlar vereceğiz. Birliğimiz daim olacak. Meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Meclis Başkan vekilliği, Encümen ve Komisyon üye seçimlerinin yapıldığı toplantıda, MHP grup başkanlığını Abdullah Çimen,   AK Parti Grup Başkanlığını ise Özcan Ulutaş yaptı. Belediye meclis üyelerinin katılımı ile düzenlene Nisan ayı toplantısında Gümüşhane Belediyesi Meclis Başkan 1.Vekili olarak Hamza Bayrak, 2. Başkan vekili Hatice Işık Gürçınar seçildi.

Meclis katip üyelerinin ve yedeklerinin, encümen ile ihtisas komisyon üye seçimi ardından toplantı son buldu.


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi

Halk Otobüsü Şoförlerine Genel Trafik Eğitimi Verildi

BAŞKAN AYNACI VAKIF TOPLANTISINA KATILDI.

İlçe Genelinde Faaliyet Gösteren Fırıncı Esnaflarıyla Toplantı Gerçekleştirildi.

Belediyemizde Bayramlaşma Geniş Katılımla Gerçekleşti.

Çankırı Belediyesinden Haftanın Özeti

Ramazan Bayramı Coşkusu Çarşı Camii'nde Yaşandı.

SÖZ VERDİK, YAPIYORUZ!

Davranışı ile örnek olan işçiye, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun tarafından teşekkür belgesi verildi.

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

19.2°