Başkan Aynacı'ya Ziyaret

MHP 27.06.2024 19:10:19 0
Başkan Aynacı

Bolvadinli iş adamlarından AK Grup İnşaat sahibi Fatih Gözalan, Belediye Başkanı Derviş Aynacı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Bolvadin'e yapılacak hizmetler hakkında çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Fatih Gözalan, Başkan Derviş Aynacı'ya bir hediye takdim etti. Başkan Aynacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretinizden ve hediyenizden dolayı teşekkür ederim. Bolvadin'e hizmet için çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacağımıza inancım tamdır. Memleketimize hizmet yolunda her zaman birlikte çalışacağız," dedi.

Başkan Aynacı, Bolvadin'in geleceği için iş adamlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve halkla el ele vererek çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi

Bolvadin Belediye Meclisi İsrail Tel'in Bildirisi

Başkana Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Annelerimize Çiçek'

BAŞKANIMIZ, EMİNE MAZ İLE RESUL MİMAROĞLU ÇİFTİMİZİN NİKAHLARINI KIYDI

BAŞKANIMIZ, GÜMÜŞHANE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI EKREM SARI VE MİSAFİRLERİ İLE SOHBET ETTİ

Gümüşhane Belediyesi Aile Yaşam Birimi 'Şehit Annesi Ziyaret'

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Voleybol Takımı bir üst tura yükseldi.

Yaya geçidi çizgileri yenileme çalışması

Çankırı’da Dev Ekranda Milli Maç Heyecanı