BAŞKAN ATAÇ'TAN TEMAD'A ZİYARET

CHP 25.10.2024 20:44:00 0
BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Odunpazarı İlçe Başkanı Hasan Alatan ve yönetimini ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile temasları sürüyor.

Başkan Ataç son olarak Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Odunpazarı İlçe Başkanı Hasan Alatan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Alatan, Başkan Ataç’a dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken ziyareti için de teşekkür etti.

Başkan Ataç da Alatan ve yönetimine başarılar diledi. Ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

EOSB ENGELLİLER MONTAJ ATÖLYESİ 5 YAŞINDA

BAŞKAN ATAÇ'TAN TEMAD'A ZİYARET

Büyükşehir, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Zeytin Ağaçlarını Korudu

SONER ARICA’DAN 1923 KADIN KOROSUNA: GERÇEKTEN MUHTEŞEMSİNİZ!

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ortahisar Yazar Buluşmaları’, yarın başlıyor

İNDİRME BİNDİRME CEPLERİ GENİŞLETİLEREK DAHA BELİRGİN HALE GETİRİLDİ

Cumhuriyet Defilesi

NEFES AL İZMİT ÇOCUK YOGASI ETKİNLİĞİNDE MİNİKLERİN ÖZGÜVEN GELİŞİMİ DESTEKLENDİ