BAŞKAN ATAÇ'TAN BAŞKAN YALAZ'A ZİYARET

CHP 8.05.2024 19:17:48 0
BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Ataç, “Yerel seçimlerde partimizin yaptığı başarılı çalışmalar ile Eskişehir’de önemli bir başarı elde ettik. Bu çıtayı yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi CHP’li meclis üyeleri ile birlikte CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz ve yönetimini ziyaret etti.

Buluşmada Başkan Ataç ve Başkan Yalaz, geride kalan yerel seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ataç, “Sevgili Talat Başkan göreve geldiği günden bu yana siyasi başarısının yanı sıra cana yakın tavırları ile Eskişehirlileri ikna etmede başarılı bir başkanlık yürütüyor. Tarafsız şekilde tüm Eskişehir’in il başkanlığı görevini yapması başarılı sonuç alınmasında çok önemliydi. Yerel seçimlerde partimizin yaptığı başarılı çalışmalar ile Eskişehir’de önemli bir başarı elde ettik. Bu çıtayı yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yalaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yönetici arkadaşlarımızla kongreden bu yana çalışıyoruz. Örnek aldığımız üstatlarımız, siz değerli büyüklerimiz bizim için yol gösterici oldunuz” diyerek Başkan Ataç’a ve meclis üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğraf ile sona erdi.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: HEPİNİZ UMUTSUNUZ

Denizlililerin, 19 Mayıs coşkusu Fener Alayı ile başladı

Manisa’da 19 Mayıs Kutlamaları Fener Alayı ile Renklendi

Son Feci Bisiklet Manisalı Gençleri Coşturdu

KONSERLER MÜZİK SEVERLERİ COŞTURDU

10 BİNLER YÜRÜDÜ, FESTİVAL ATEŞİ YAKILDI

19 Mayıs coşkusu hiç bitmeyecek

CUMHURİYET GENÇLERİ MUSTAFAKEMALPAŞA’YI AYDINLATTI

MUSTAFAKEMALPAŞA’LI GENÇLER ANKARA’DA

26.1°