BAŞKAN ATAÇ'TAN BAŞKAN TUGAY'A ZİYARET

CHP 28.10.2024 08:40:32 0
BAŞKAN ATAÇ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sağlıklı Kentler Birliği 42. Olağan Meclis Toplantısına katılmak üzere gittiği İzmir’de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sağlıklı Kentler Birliği 42. Olağan Meclis Toplantısına katılmak üzere İzmir’e gitti.

Başkan Ataç, İzmir ziyareti kapsamında Sağlıklı Kentler Birliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile de bir araya geldi. Başkan Tugay’ın makamında gerçekleşen ziyarette birlik faaliyetleri ve belediyecilik çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Tugay ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, Başkan Ataç da misafirperverliğinden dolayı Tugay’a teşekkür etti.

Buluşma günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

-MİNİKLER 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

Başkan Kaya, ilk Türk sosyoloğu Ziya Gökalp anısına düzenlenen sempozyumda konuştu

5 YILDA 8 BİN 951 ÇOCUK ATA BİNDİ