Tarih: 14.10.2024 03:06

Başkan Arı, Tobb Başkanı Hiarcıklıoğlu’nu Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’NU Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye-AB KİK 42. Toplantısı için Nevşehir’e gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu’nu toplantının gerçekleştirildiği Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda ziyaret Arı, Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve oda yöneticileri ile bir süre görüştü.

Aynı zamanda, Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Karma İstişare Komitesi (KİK) Eş Başkanlığı görevini de yürüten Hisarcıklıoğlu’na, Türkiye-AB KİK 42. Toplantısı’nın Nevşehir’de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Başkan Arı, Hisarcıklıoğlu’na Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli proje ve yatırımları hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —