Başkan Arı, Şehrin Dinamikleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

DİĞER 4.07.2024 01:07:03 0
Başkan Arı, Şehrin Dinamikleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Şehrin tüm kesimleri ile el ele, gönül gönüle, ortak aklı ön planda tutarak hizmet eden ve tüm Nevşehirlileri kucaklayan Belediye Başkanı Rasim Arı, STK temsilcileri, iş insanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı’yı, Nevşehir Meteoroloji Müdürü Ertuğrul Tükenmez, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi, Beşir Derneği başkan ve yöneticileri, Semerkand Derneği başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar ziyaret etti.

Başkanlık makamında ayrı ayrı kabul ettiği misafirleriyle sohbet eden Başkan Arı, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerin ardından Başkan Arı, misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Diyarbakır İtfaiyesinden 50 bin öğrenciye yangın eğitimi

Büyükşehir Ekipleri, Kasaptaşı Parkında Bakım Onarım Çalışması Yaptı

İtfaiye yangında mahsur kalan kedi yavrularını kurtardı