Başkan Arı Çalışma Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye başkanı Arı, “Nevşehirli hemşehrilerimize hizmet etmek için kanımızın son damlasına kadar gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 350 Evler Mahallesi, Kahveci Dağı ve Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi’nde gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarını inceledi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile gittiği çalışma alanlarında görev alan belediye personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Arı, çalışmalarda son durum hakkında bilgi aldı.

Tüm belediye ekiplerinin şehrin çeşitli noktalarında yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirten Arı, “Vatandaşların yüzünden tebessüm eksik olmadığı, huzur buldukları bir şehir vaat ediyoruz. Vatandaşlarımız belediyelerinin kendileri için çalıştığını bilecek, belediyelerinin kendilerinin emrine amade olduğunu bilecek. Bunun için adım adım gidiyoruz. Sadece belli noktalarda değil şehrimizin dört bir yanında çalışmalar yürütüyoruz. Bunların yanında altyapısını hazırladığımız projelerimiz var. Bazı işleri şu anda görmüyorsunuz ama onların bürokratik altyapılarını hazırlıyoruz. Onları giderdikten sonra çok farklı alanlarda çok farklı işleri yaptığımızı vatandaşlarımız görecek. Yakında teker teker projelerimiz hayata geçecek. “diye konuştu.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NUN PROJELERİ KUŞADASI’NI DAHA MODERN BİR KENTE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Çevre Hakkında Bilgilendirici Abaküslerin Sayısı Artıyor

Gönül Köprüleriyle “Sevgi Unutulmaz”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları’ndan Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

Ahilik Haftası Etkinlikler ile Kutlandı

Mamak Belediyesinden Temizlik Seferberliği

Büyükşehir'den yangın mağduru öğrencilere kırtasiye desteği

BURSA-İSTANBUL 1 SAAT 15 DAKİKAYA, BURSA-ANKARA 2 SAAT 15 DAKİKAYA DÜŞÜYOR

Ak Parti Millet Vekilimiz Seda Sarıbaş ilçemize ziyarette bulundu.

Yeni Üretim Sezonu Başladı

Ahilik Haftasında konuşan Başkan Kaya: “Esnafımıza can suyu olacak projelerimizi hayata geçireceğiz”

GLOBAL STARTUP AWARDS İLK KEZ TÜRKİYE’DE

BOĞAZDA GÖRSEL ŞÖLEN

BBB Yayınları, Bandırma Kitap Günleri’nin ilgi odağı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Nisa Şarküteri İşletmesinin Açılışına Katıldı.

Suruç Ve Bozova Grup Yolları Yenileniyor

KONYA’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI DOLU DOLU GEÇTİ

Başkan Büyükkılıç, Memur-Sen Üyeleri ile Bir Araya Geldi

19 Eylül Gaziler Günü Kutlu Olsun.

Çocuk Kültür Evi Atölye Kayıtları Başlıyor

KIZIL ZİYARET, KANİYA DENGE VE KUMLUK KAYNAKLARI'NDA SEL FELAKETİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı

BAŞKAN ÖNTÜRK, AHİLİK HAFTASINI KUTLADI