Başkan Arı, Belediye Personelleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

DİĞER 15.06.2024 18:51:14 0
Başkan Arı, Belediye Personelleri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Nevşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye belediye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşmak üzere belediyeye gelen misafirlerini eşi Melek Arı ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Rasim Arı, misafirleri ile tek tek ilgilenerek bayramlarını tebrik etti.

Arı, aileleriyle birlikte belediyeye gelen çocuklara ise çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Arı’ya teşekkür etti.

Tüm Nevşehir halkının bayramını kutlayan Başkan Arı, “Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesi, sevinci ve bereketini yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, çocukların sevindirildiği, umutların tazelendiği, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Eş Başkanlar, toplumsal duyarlılık gösteren Mahmut Uçak’ı ağırladı

EŞBAŞKAN YARDIMCILARI BİLAL ÇAPIN VE MEHMET SERKAN ÖZTÜRK'TEN OTO AMİRLİĞİ'NE ZİYARET

İTFAİYE HAFTASI KAPSAMINDA ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ