Başkan Arı, Ay Yıldızlı Forma İle Balkan Şampiyonası’na Katılacak Odacı’ya Başarılar Diledi

DİĞER 5.07.2024 19:16:11 0

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, U18 Balkan şampiyonasına katılacak Milli takımımız ile Slovenya’ya giden Nevşehirli sporcumuz Mert Hanefi Odacı’ya başarılar diledi.

6 Temmuz 2024 tarihinde arasında Slovenya'nın Maribor şehrinde yapılacak olan yapılacak olan, U18 Balkan şampiyonasına katılacak Milli takımımız Maribor’a gitti. Türkiye’nin 14 sporcu ile katıldığı U18 Balkan şampiyonası kadrosunda Nevşehirli sporcu Mert Hanefi Odacı’da yer alıyor. Odacı burada 1500 metre kategorisinde madalya için koşacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, milli takım kafilesi ile bu sabah Slovenya’ya giden Nevşehirli sporcumuz Mert Hanefi Odacı ve Antrenörü Hakan Köstekçi’yi tebrik ederek başarılar diledi.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Dabbağoğlu Parkında Yenileme Çalışması Yapıyoruz

Otobüslerimizde Dezenfekte Çalışması Yaptık

Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor