BAŞKAN ALTAY: “FIRAT CADDESİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI’NIN ÜST TARAFI DA HİZMETE AÇILDI”

AK PARTİ 7.05.2024 12:49:53 0
BAŞKAN ALTAY: “FIRAT CADDESİ KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI’NIN ÜST TARAFI DA HİZMETE AÇILDI”

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin son dönemde şehre kazandırdığı dört köprülü kavşaktan biri olan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’nın iki ay önce hizmete giren alt kısmının ardından üst bölümü de trafiğe açıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hızla gelişen ve büyüyen Konya’da trafiği rahatlatmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda şehre kazandırdıkları 4 önemli köprülü kavşaktan birinin de İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı olduğunu anımsattı.

Konya için bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Altay, “Daha önce alttan geçişini verdiğimiz İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın üst kısmını da trafiğe açarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu önemli projenin tamamlanmasıyla birlikte, İstanbul Yolu’nda kesintisiz bir trafik aksı oluştu. İstanbul Yolu’nu kullanan vatandaşlarımızı yol üzerinde hiçbir trafik ışığında beklemeden aktarma imkanımız oldu. Şehrimizin ulaşım alt yapısını güçlendirmek için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 


Konya,Konya Belediyesi

AK Parti Genel Başkan Vekili Elitaş, Bakan Yardımcısı Cantimur ve Başkan Büyükkılıç, Atlı Spor Milli Takımı Seçmelerine Katıldı

KASKİ ‘Su Tasarrufu Farkındalığı’ İçin Eğitimlerini Sürdürüyor

19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS MESAJI

Başkan Mehmet Kuş: Gençlerimizi Daha İleriye Taşıma Sorumluluğumuz Var

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayı ile Başladı

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

BÜYÜKŞEHİR’DEN SIFIR MALİYETLİ UNUTULMAZ KONSER

Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı

26.3°