BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Antalya'da 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerini ziyaret etti.

Özel, CHP Alanya İlçe Başkanlığı, Alanya Belediyesi, CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı ve Gazipaşa Belediyesi’ni ziyaret ederken, 14. Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nin de açılışını gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Özel’e programında Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Manavgat Belediyesi, Başkan Niyazi Nefi Kara’nın liderliğinde, Manavgat’ın tarım potansiyelinin artırılması ve sürdürülebilir bir gelecek için adımlar atıyor. Gazipaşa Belediyesi’nin 14. Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Dr. Niyazi Nefi Kara, yerel üreticilerin desteklenmesinin sadece ekonomik bir gereklilik değil; aynı zamanda toplumsal bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Başkan Kara, “Tarım, sadece ekonomik bir faaliyet değil, aynı zamanda kültürel bir miras ve toplumsal bir değerdir. Bölgemiz, bereketli toprakları ve iklimiyle önemli bir tarımsal potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli doğru bir şekilde yönetmek ve geliştirmek için hep birlikte çalışmalıyız. İklim değişikliği ve çevresel sorunlar, tarım üzerinde büyük bir tehdit oluşturuyor. Bu nedenle, tarımsal üretimimizi sürdürülebilir yöntemlerle gerçekleştirmek zorundayız. Manavgat Belediyesi olarak, bu anlayışla hareket ediyoruz. Bu bağlamda, çiftçilerimize modern tarım teknikleri ve teknolojileri hakkında eğitimler vermek, onların daha verimli ve sürdürülebilir yöntemler kullanmalarını sağlamak en önemli hedeflerimizden birisi. Yerel üreticilerimizin desteklenmesi, sadece ekonomik bir gereklilik değil; aynı zamanda toplumsal bir sorumluluktur. Tarımda doğal dengeyi korumak ve yerel ürün çeşitliliğini artırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Hep birlikte, tarım politikalarımızı sürdürülebilir bir çerçevede gerçekleştirmek için çalışacak, bölgemizi tarımda daha ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Festival, sadece tarım ürünlerinin tanıtılması açısından değil, aynı zamanda yerel yönetimlerin iş birliği içinde çalışmasının örneklerinin sergilendiği bir platform oldu. Başkan Kara, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve diğer ilçe belediye başkanlarıyla birlikte gelecekteki projeleri değerlendirerek, bölgenin tarımsal kalkınmasına yönelik istişarelerde bulundu.

Manavgat Belediyesi, Başkan Niyazi Nefi Kara’nın liderliğinde, Manavgat’ın tarım potansiyelinin artırılması ve sürdürülebilir bir gelecek için adımlar atmaya devam edecek.

Antalya,Manavgat Belediyesi

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMASIYLA YOLLARI ONARIYOR

Mardin’de Mahsere Şenlikleri Düzenlendi

BAŞKAN DENİZLİ’DEN REİSDERE’YE ‘SAĞLIK OCAĞI’ MÜJDESİ

YAT TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE!

OTİZMLİ BİREYLERDEN UNUTULMAZ KONSER

GEBE OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR

KARŞILIKLI SEFERLER HER ALANDA YENİ FIRSATLAR DOĞURACAK

İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

KÂĞITHANE’DE YÜZ BİNLERCE VATANDAŞ GİRESUN’UN KÜLTÜRÜYLE BULUŞTU

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ÖNSİAD 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu

BÜYÜKŞEHİR'DEN DÜNYA GIDA GÜNÜ'NDE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜREL 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN GENÇ: TRABZON’U DAHA FAZLA ZİYARETÇİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GENÇ: GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İNSANLIK İÇİN ÇALIŞACAK

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KOCASİNAN’IN İKİNCİ FABRİKASI, BÜYÜK BİR YATIRIM VE KAZANÇTIR”

Bakan Işıkhan, Diyarbakır’da Ziyaretlerde Bulundu

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, KARABÜK'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tvnet Yayınında Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KARAHIDIR'DA ALTIN ARAMA ÇALIŞMALARINA KARŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan: Büyükşehir tablo gibi işledi

-LİGİN 3. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0  PAPARA GÖZTEPE: 3

ESKİŞEHİRLİLERDEN “KÜLTÜREL MİRASA” YOĞUN İLGİ

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

Ortahisar Belediyesi, iklim değişikliği ve küresel ısınmayı masaya yatırıyor

HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

Büyükşehir Belediye konservatuvarı başvuruları başladı