BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

DİĞER 2.07.2024 19:15:15 0
BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

Belediye Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Yozgat'ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Cevizli Konak'ta bir araya geldi.

Basın mensuplarıyla Cevizli Konakta gerçekleştirilen sabah kahvaltısında, Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, şehrin geleceğine yönelik projeler ve mevcut çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Toplantı boyunca basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yozgat'ın daha yaşanabilir bir şehir olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projeler geliştiriyor ve bu projeleri en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Basın mensuplarının desteği ve eleştirileri bizim için çok değerli. Bu tür buluşmalar, hem yaptığımız çalışmaları paylaşmak hem de halkımızın sesi olan basınımızla bir araya gelmek için önemli bir fırsat."

Yozgat,Yozgat Belediyesi

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Hakkında Duyuru

Şanlıurfa Valiliği İl Göç iDaresi Müdürlüğü İhale İlanı Hakkında Duyuru

Büyükşehir Viranşehir'de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor