BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

CHP 11.10.2024 18:42:47 0
BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında periyodik olarak çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kazımkarabekir Mahallesi Fulya Sokakta kilit parke taşı bakım onarım çalışması yapan ekipler ayrıca Rahmi Üste Caddesi üzerinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yetkilileri; “Daha önceden planladığımız ve tespit ettiğimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte diğer kurumlar tarafından altyapı çalışması yapılan bölgelerde bozulan yolların bakım ve onarımlarını en kısa sürede gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yalova,Yalova Belediyesi

FRİG VADİSİ CUMHURİYET TURU

Büyükşehir ile Latin ve nostalji rüzgarı esecek

Kardeş kent Kırcaali’den dostluk ziyareti

Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi

Kübranur, Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi Sayesinde Tam 26 Kilo Verdi

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AKRAN ZORBALIĞI VE SAĞLIKLI BESLENME ÜZERİNE EĞİTİCİ SEMİNER

Başkan Böcek’ten gençlere tavsiyeler

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışına katıldı.

Ortahisar Belediyesi 2025 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi kabul edildi.