CHP 11.10.2024 18:42:47 0
BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında periyodik olarak çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kazımkarabekir Mahallesi Fulya Sokakta kilit parke taşı bakım onarım çalışması yapan ekipler ayrıca Rahmi Üste Caddesi üzerinde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yetkilileri; “Daha önceden planladığımız ve tespit ettiğimiz cadde ve sokaklarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte diğer kurumlar tarafından altyapı çalışması yapılan bölgelerde bozulan yolların bakım ve onarımlarını en kısa sürede gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yalova,Yalova Belediyesi

İzmir, “En Sevilen Kent” olmak için yarışıyor

Başkan Mutlu Toplumcu Belediyecilik Örneklerini Anlattı

Büyükşehir’den üniversitelilere öğrenim yardımı müracaatında son gün uyarısı

ATABEM’de 8 bin öğrenci ders başı yaptı

Yeşilçam Festivali’nde nostalji dolu konserler

ALTIN PORTAKAL’IN BÜYÜK BULUŞMASI BAŞLADI; FİLMLER, SEYİRCİLER, EKİPLER HEP BİRLİKTE SALONLARDA!

İstihdam Fuarı

Başkan Böcek: “Çiftçimiz için var gücümüzle çalışıyoruz”