Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Malatya'da Konteyner Kentteki Çocuklar İçin Düzenlenen Açık Hava Sinema Etkinliğini Paylaştı

Güncel 26.07.2024 20:06:18 0
Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Malatya
İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konteyner kentte yaşayan çocuklar için düzenlenen açık hava sinema etkinliğinin görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, konteyner kentte yaşayan çocuklar için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Umut Konteyner Kent'te gerçekleştirilen açık hava sinema gösterimi, çocuklara keyifli vakit geçirme imkanı sundu. Etkinlik, çocukların bir araya gelerek eğlenmelerini ve güzel vakit geçirmelerini sağladı.
 

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından konteyner kentte yaşayan çocuklarımız için açık hava sinema etkinliği düzenlendi. Çocuklarımızın gülüşü dünyalara bedel." ifadelerini kullandı. 

Etkinlik, konteyner kentte yaşayan çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, sosyalleşmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi. Açık hava sinema gösterimi, özellikle zor şartlarda yaşayan çocuklar için moral kaynağı olurken, onların yüzlerinde tebessüm oluşturdu. Bu tür etkinlikler, çocukların mutlu ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerine yardımcı oluyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Mobil Trafik Tırı, Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi

Ticaret Bakanlığı Olarak 2024 Yılı 15 Eylül Tarihi İtibarıyla Fahiş Fiyat Denetimleri Ve Sektör Bazlı Denetimler Kapsamında 1.274 Gerçek Ve Tüzel Kişiye 327.376.495,00 TL İdari Para Cezası Uygulandı

Bakan Bolat, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin "24. Akademik Yıl Açılış Töreni"nde Konuştu

ADALET BAKANLIĞI 400 İCRA MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISI ALACAK

43 Türk Firması Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması Arasında Yer Aldı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 1. DÖNEM HAKİM VE SAVCI YARDIMCILARI EĞİTİMİ AÇILIŞ TÖRENİ'NE TEŞRİF ETTİ

Ticaret Bakanlığından Mikro İhracat Yapmak İsteyenlere Kolaylaştırıcı Adım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş: "18 Eylül'de 729 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızı kamuya atayacağız"

ADALET BAKANI TUNÇ, 1. DÖNEM HAKİM VE SAVCI YARDIMCILARI EĞİTİMİ AÇILIŞ TÖRENİ'NDE KONUŞTU

21.1°