BAKAN SEKMENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ 15.06.2024 19:35:00 0
BAKAN SEKMENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, Kurban Bayram dolaysyla yazl bir kutlama mesaj yaymlad. Bakan Sekmen, mesajnda bayramlarn huzur, bar, sayg, sevgi ve kardeliin de ifadesi olduunu syledi. Bakan Sekmen, “Bayramlar; birlik ve beraberlik iin bir kpr, yardmlama ve dayanma iin bir vesile, kaynamak ve kucaklamak iin de, karlmamas gereken bir frsattr” dedi. Sekmen, unlar kaydetti: “phesiz her ibadetimiz Allah iindir, Allah’n rzasn kazanmak iindir. Oru ibadeti nefislerimiz iin nasl ki bir terbiye yntemiyse, Kurban ibadeti de, bizler iin teslimiyet ve sadakat dersidir. Bu yle bir ders ki, bizlere srf Allah rzas iin nefislerimizden gemeyi ve nefeslerimizden feragat etmeyi retir. Bayramlarmz ayn zamanda rahmet, bereket, ikram ve izzet kaplarnn da ardna kadar ald mstesna gnlerdir. Bu kaplardan ieriye paylaarak, yardmlaarak, dayanarak, kucaklaarak ve kaynaarak girelim. Dargnlklarn ve ksknlklerin bizi yolumuzdan etmesine kesinlikle izin vermeyelim. Hanelerimizde ve gnllerimizde bayram cokusunu doyasya yaayp, yaatalm. Byklerimizin hayr duasn alalm ve bizler de dualarmz evlatlarmza yolda edelim. Bu duygu ve dncelerle ehit ailelerimiz bata olmak zere aziz hemehrilerimin mbarek Kurban Bayram’n en iten dileklerimle kutluyor, vatandalarmza huzur, salk, afiyet ve esenlikler diliyorum. Kurban Bayrammz mbarek olsun.”

Erzurum,Erzurum Belediyesi

TUZCUZADE MAHALLE ODASINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti