BAKAN SEKMEN: GLETLERMZ FTLERMZE CAN SMD OLDU

AK PARTİ 15.06.2024 19:34:59 0
BAKAN SEKMEN: GLETLERMZ FTLERMZE CAN SMD OLDU

Erzurum Bykehir Belediye Bakan Mehmet Sekmen, il genelinde yapm devam eden gletlerin nemine dikkati ekerek, “limizin drt bir sathnda ina ettiimiz gletlerimiz iftilerimize adeta can simidi oldu” dedi. Bykehir Belediyesi’nin kentteki tarm ve hayvanclk sektrne byk katklar sunduunu ifade eden Bakan Sekmen, glet yapmnda Erzurum’un lke genelinde zirvede olduunu syledi. Sekmen, unlar kaydetti: “Kentsel ve blgesel kalknmaya ynelik mcadelemiz artarak devam ediyor. Bykehir Belediyesi olarak Erzurum’da tarm ve hayvancln kalknmas adna 10 yl nce balattmz bu mcadele imdi seferberlie dnt. Amacmz tarm ve hayvanclkta da lkemizin nemli bir merkezi ve yz ak olmak. imdiye kadar 700’ akn glet ina ettik. Her biri kk bir baraj niteliinde… Trkiye’de bizim gibi bu denli glet yapan baka bir belediye yok. Alannda ok yetkin olan bir ekibe sahibiz. Her alanda olduu gibi glet yapmnda da zirvedeyiz. Bugn Erzurum’da tarm ve hayvanclkta tartmasz en zel yatrmlar tek tek hayata geirdik. Tarm ve hayvanclkta bir belediyeden belki de hi beklenmeyecek bir performans ortaya koyduk. Btn bunlarn yannda yeni dnemimiz iin tarm projelerimizin altyapsn tamamladk. Dou Anadolu Blgemizin gz bebei Erzurum’umuzda tarm ve hayvancl daha ileri seviyelere tayacak yeni projelerimizi ortaya koyacaz.”

Erzurum,Erzurum Belediyesi

TUZCUZADE MAHALLE ODASINDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Ailelerin Sevinçlerine Ortak Olmaya Devam Ediyor

Koyuncu Sera Yönetimi’nden Başkan Öztaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti