Bahçesaray’da meme kanseri semineri

DİĞER 29.09.2024 17:06:31 0
Bahçesaray’da meme kanseri semineri

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçesaray ilçesinde kadınlara yönelik meme kanseri semineri verildi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) tarafından verilen seminerde, meme kanseri teşhis ve tedavi yöntemleri anlatıldı.

Bahçesaray Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’nde düzenlenen seminerde, meme kanserinde erken teşhisin önemi ve düzenli kontrollerin hayati rolü vurgulandı.

Ayrıca uzman eğitmenler, rahim ağzı kanseri ve HPV aşısıyla ilgili kadınlara detaylı bilgilendirme yaptı.

Sunumun ardından soru-cevap kısmı gerçekleştirildi ve kadınlara özel hijyen setleri dağıtıldı.

Seminere, Bahçesaray Belediyesi Eşbaşkanı Nebahat Benek, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Refika Sönmez, meclis üyeleri ve uzman eğitmenler de katıldı.

Van,Van Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi Bahçesaray’da 6.5 kilometrelik köy yolunu asfaltladı

Güney Afrika Ve Sri Lanka Büyükelçileri Kayaşehir’i Gezdi

Eş Başkan Bucak Halk Lokantasını ziyaret etti

İpekyolu Belediyesi’nden okur- yazar buluşması ve imza günü etkinliği

Hüsrev Paşa Parkı’nda düzenlenen Balon Futbolu etkinliği gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Mardin Büyükşehir ile Metro İstanbul Arasında İşbirliği Protokolü

ÜCRETSİZ TUVALETLERİMİZİN TEMİZLİĞİ PERSONELLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR