BAHÇELİEVLER SAKİNLERİ ŞENLİKTE BULUŞTU

CHP 15.10.2024 20:35:07 0
BAHÇELİEVLER SAKİNLERİ ŞENLİKTE BULUŞTU

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı iş birliği ile düzenlenen Mahalle Şenliğinde vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler devam ediyor.

Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi ve Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı iş birliği ile ‘Mahalle Şenliği’ düzenlendi. Düzenlenen şenliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi Başkanı Canan Adlım, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilen, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik, Tepebaşı Belediyesi temizlik emekçilerinden kurulan Eko Şov Ritim Grubunun konseri ile başladı. Şenliğe katılanlar, konserde seslendirilen şarkı ve marşlara hep bir ağızdan eşlik etti.   Ayrıca şenlik alanında Belde Evi kursiyerleri de stant açarak el emeklerini sergiledi.

“Eskişehir öğrencilerin kıymetini en iyi bilen illerden biri”

Şenlikte konuşan Başkan Ataç, “Çok güzel bir etkinlikte bir aradayız. Zaten kadınlarımızın yer aldığı, elinin değdiği her iş, her program çok güzel oluyor.  Eskişehir’de her yerde kadının varlığını gösteriyorsunuz, teşekkür ediyorum. Yapılan bu şenlik ayrıca şehrimize yeni gelen üniversite öğrencilerine hoş geldiniz etkinliği gibi. Çünkü Eskişehir öğrenci kardeşlerimizin kıymetini en iyi bilen illerden birisidir. Karşılıklı dayanışma ile güzel şeyler oluyor. Belde Evleri’ndeki kursiyerlerimiz de burada stant açtılar. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Tepebaşı Belediyesi Spor İşleri Rekreasyon Biriminin düzenlediği aktivitelere katılan çocuklar da gönüllerince eğlendi.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 101. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Kepez su kanalını kışa hazırlıyor

Kepez’in Mobil Bilim Tırı Okullarda

Kepez’de gece ekipleri iş başında

BAHÇELİEVLER SAKİNLERİ ŞENLİKTE BULUŞTU

ALANYA BELEDİYESİ’NİN OTOMASYON SİSTEMİ YENİLENDİ

UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ

AVCILAR’DA SOKAKLAR ÇOCUKLAR İÇİN DÖNÜŞÜYOR

GELECEĞİN SANATÇILARI AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUVARI'NDA YETİŞİYOR

24.2°