BAHÇELİEVLER MAHALLESİ DİKİŞ KURSU SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

CHP 28.06.2024 19:41:09 0
BAHÇELİEVLER MAHALLESİ DİKİŞ KURSU SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

Geçtiğimiz haftalarda Bahçelievler mahallesi sakinleriyle Hıdırellez günü dolayısıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Subaşı, bu kez Bahçelievler Mahallesinde yer alan dikiş kursundaki kursiyerleri ziyaret etti.

Serginin açılışını yapan Başkan Subaşı, açılış hakkında sosyal medya hesabında; ‘’Bahçelievler Mahallemizde yer alan Dikiş Kursumuza devam eden kadın kursiyerlerimizin düzenlediği serginin açılışını gerçekleştirdik. Birbirinden güzel el emeği eserleri yakından inceledik.

Kadınların toplumsal hayatta daha fazla yer alması için çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.’’

Mahalle sakinleri ve kursiyerler de kendilerini ziyaret eden Başkan Subaşı’na katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Bilecik,Bilecik Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı