BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

CHP 9.05.2024 16:26:25 0
BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Bahar Dönemi Yetişkin Spor Kursları devam ediyor.

10 FARKLI BRANŞ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 10 branşta düzenlenen Bahar Dönemi Yetişkin Spor Kursları devam ediyor. Step, Pilates, Zumba, İşaret Dili, Latin Dansları, Almanca, İngilizce, Modern Dans, Karma Dövüş ve Halk Dansları olmak üzere 10 farklı branşta gerçekleştirilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Karma Dövüş, Step ve Zumba kurslarının 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Pilates, Modern Dans, Latin Dansları, Halk Dansları, İşaret Dili, İngilizce ve Almanca kurslarımızı ise Belediye Hizmet Binamızda veriyoruz” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu vesile ile kurslarımızda görev alan uzman eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kursiyerlerimize de başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINA ÖZEL ŞAMPİYONA NEFESLERİ KESTİ