Bağcılar’da Sorunlara Yerinde Çözüm

AK PARTİ 1.07.2024 13:58:44 0
Bağcılar’da Sorunlara Yerinde Çözüm

Bağcılar Belediyesi’nden yetkililer, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve çözüm yolları aramaya devam ediyor.

Bağcılar Belediyesi ilçedeki eksikleri gidermek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahalleri ziyaret ediyor. Bu kapsamda yetkililer, vatandaşların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde tespit etmek için 15 Temmuz Mahallesi’ni ziyaret etti. Yetkililer halkla iç içe olmak için ilerleyen süreçlerde bu uygulamanın 22 mahallenin tamamında yapılacağını söyledi.

Halkla birlikte çalışarak mahallelerin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Bağcılar Belediyesi, 15. Temmuz Mahallesi’nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim ortamlarındaki ihtiyaçları inceledi. Ayrıca okul yöneticilerinden bilgi alan yetkililer, eğitim kalitesinin artırılması için yapılması gerekenleri belirledi. Son olarak esnaf ziyareti gerçekleştiren yetkililer, işletmelerin karşılaştığı sorunları not aldı. İlçe sakinleri, gezi boyunca kendileriyle fikir alışverişinde bulunan ve yakından ilgilenen yetkililere teşekkürlerini iletti.

İstanbul,Bağcılar Belediyesi

Eyyübiye’de Tarihi Bölgeler İçin Yeni Uygulama