Bağcılar’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

AK PARTİ 23.10.2024 06:31:31 0
Bağcılar’da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Bağcılar Belediyesi, terörist elebaşı Fetullah Gülen’in ölümünün ardından reklam panolarına 15 Temmuz kahramanı şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafı yansıtıp “Kahraman Şehitlerimize Saygıyla” diye yazarak 15 Temmuz şehitlerini andı.

Ömer Halisdemir’in fotoğrafı yayınlandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü sonrası vatandaşlar, 15 Temmuz şehitlerini anıyor. Bağcılar Belediyesi de 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla ilçedeki reklam panolarından Türk bayrağı ile birlikte Ömer Halisdemir’in fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta ayrıca; “Kahraman Şehitlerimize Saygıyla” yazısı yer alıyor. Ekrandaki Ömer Halisdemir görseli vatandaşları da duygulandırdı.

Başkan Özdemir de paylaşım yaptı

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi: "15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir ve nice yiğit kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.”

İstanbul,Bağcılar Belediyesi

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA FARKINDALIK EĞİTİMİ

ULUSLARARASI TRABZON EDEBİYAT FESTİVALİ BAŞLADI

Başkan Görgel; “Tekkeli Hemşehrilerimizin Desteğiyle Süreci Hızlandırmak İstiyoruz”

BAŞKAN PEKYATIRMACI SELÇUKLU’NUN ÇEVRE VE SIFIR ATIK ÇALIŞMALARINI PORTEKİZ’DE ANLATTI

SASKİ 2024’te 82 yeni su deposu inşa etti

Hep Birlikte Daha Temiz Bir Kahramanmaraş!

Asfalt Çalışmaları Yeniceköy Mahallesinde Devam Ediyor

Büyükşehir, Andırın’da 11 Mahallenin Yolunu Yeniliyor