Tarih: 14.10.2024 07:09

Bağcılar Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı ve 2025 Performans Programı Kabul Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Bağcılar Belediyesi’nin 2025-2029 dönemi için hazırladığı Stratejik Plan ve 2025 yılı Performans Programı, belediye meclisinde yapılan oylama sonucunda kabul edildi.

Bağcılar Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı İkinci Oturumu, Meclis 1. Başkan Vekili Sibel Betül Birer başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda “2025-2029 Stratejik Planı” ve “2025 Performans Programı” görüşüldü. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, meclis üyelerine ve meclis oturumuna katılan vatandaşlara 2025-2029 Stratejik Planı, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçesi hakkında sunum eşliğinde detaylı bilgi verdi.

“Hizmet kalitemizi artırmaya devam edeceğiz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Yarının Bağcıları için daha güçlü, daha etkin ve daha verimli bir yapı kurmak istiyorsak, bugün hep birlikte bu adımları atmalıyız. Sürekli olarak kendini yenileyebilme, değişen koşullara uyum sağlama ve hizmet kalitemizi önümüzdeki dönem de artırmaya devam edeceğiz. Daha katılımcı, daha yenilikçi ve daha çözüm odaklı bir yapı inşa etmek, hemşehrilerimize sunacağımız hizmetlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere şimdi Bağcılar’da Standartları Yükseltme Zamanı. Stratejik plan, performans programı ve bütçemiz Bağcılar’a ve Bağcılarlılar’a hayırlı olsun” dedi.

Meclis üyeleri görüş ve önerilerini sundu

Meclis üyelerinin de stratejik plan, performans programı ve bütçe hakkındaki görüş ve önerilerini bildirmelerinden sonra yapılan oylama sonucunda 2025-2029 Stratejik Planı, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve Bütçesi kabul edildi.

Stratejik amaçlar ve hedefler belirlendi

2025-2029 Stratejik Planı kapsamında, belediyemizin kentsel dönüşüm çalışmaları, yeşil alanların artırılması, enerji verimliliği, sosyal destek hizmetlerinin geliştirilmesi ve gençlere yönelik projeler başta olmak üzere pek çok alanda kapsamlı amaçlar ve hedefler yer alıyor.  Bunun yanı sıra, belediyenin kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, sürdürülebilirlik ilkelerine öncelik verilmesi gibi önemli adımlar da planlandı.

Daha dirençli ve daha güçlü bir kent kimliği

Bağcılar’ın geleceğine yön verecek olan bu plan; kentin daha dirençli ve daha güçlü bir kent kimliği ile cazibe merkezi haline geldiği, çocuklar, gençler ve dezavantajlı gruplar öncelikli olmak üzere tüm paydaşlar ile güçlü ve samimi bir bağın kurulduğu bir yapıya kavuşturulmasını önceliklendiriyor.

Vatandaşlar, stratejik planın detaylarına Bağcılar Belediyesi’nin kurumsal web sitesinden ulaşabilirler.


İstanbul,Bağcılar Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —