“Babalarımız, evimizin güven kaynağıdır”

CHP 16.06.2024 12:03:50 0
“Babalarımız, evimizin güven kaynağıdır”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgili Mamaklılar;

Bugün, hayatımızın en kıymetli varlıklarından olan babalarımızın günü. Bir baba olarak, bu özel günü kutlamanın heyecanını ve gururunu yüreğimde hissediyorum. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.

Babalarımız, ailemizin temel direği, evimizin güven kaynağıdır. Onlar, her anımızda bizlere yol gösteren, sevgi ve fedakârlıkla dolu yürekleriyle yanımızda olan kahramanlarımızdır. Bir baba olarak, çocuklarımızın geleceği için duyduğumuz endişe ve çaba, onların daha iyi bir dünyada yaşamaları için gösterdiğimiz gayretle şekillenir. Bu uğurda, her bir babanın özverisi, ailemizin gücünü ve birliğini pekiştirir.

Babalar Günü, sadece babalarımızı hatırlamak değil, aynı zamanda onların fedakârlıklarını ve sevgilerini takdir etmek için önemli bir fırsattır. Çocuklarımızın gözlerindeki ışık, babalar olarak bizlerin en büyük ödülüdür. Onların mutluluğu ve huzuru, bizlerin en değerli mirasıdır.

Bu özel günde, kendi çocuklarıma ve tüm Mamaklı çocuklara daha iyi bir gelecek sağlama hedefimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Birlikte çalışarak, sevgi ve anlayışla dolu bir toplum inşa etmenin mümkün olduğuna yürekten inanıyorum.

Babalarımızın öğrettikleri değerler ve verdikleri güçle, geleceğe umutla bakıyoruz.

Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Bir baba olarak, bu anlamlı günde, sizlerle aynı duyguları paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Veli Gündüz Şahin Mamak Belediye Başkanı

Ankara,Mamak Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE’YE DESTEK