Azerbaycan Derneği’nden hayırlı olsun ziyareti

CHP 29.04.2024 18:29:52 0
Azerbaycan Derneği’nden hayırlı olsun ziyareti

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e makamında ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Başkan Zeyrek, makamında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Dernek Başkanı Hoşgül, kendilerini kabul ettikleri için Başkan Ferdi Zeyrek’e teşekkürlerini ve hayırlı olsun dileklerini ileterek, Azerbaycan’a özgü porselen tabak hediye takdim etti. Dernek Başkanı Hoşgül, yönetim kurulu üyelerini tanıttı, derneklerinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Zeyrek’e bilgi verdi. Başkan Zeyrek, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederken, Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa,Manisa Belediyesi

Kadıköy’ün “Kod Kaptanları” Geleceğe Hazırlanıyor

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe Parkı’ndaki Fener Köşkü Hamamı İçin Restorasyon Çalışmalarına Başladı

Başkan Duman miniklerle fidan dikti