AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MERHUM BAŞBAKAN ADNAN MENDERES ANISINA LOKMA HAYRI

CHP 18.09.2024 12:44:59 0
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın yetiştirdiği en önemli siyasi isimlerden biri olan merhum Adnan Menderes’i lokma hayrıyla andı. Büyükşehir Belediyesi, merhum Başbakan Adnan Menderes’in vefatının 63’üncü yıl dönümünde kentin birçok noktasında lokma hayrı gerçekleştirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Cumhuriyet tarihimizde bir döneme damgasını vuran merhum Başbakanımız Adnan Menderes’i vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum" dedi. Vatandaşlar; Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı ilçesi Çakırbeyli Mahallesi ile Efeler, Nazilli, Söke ve Koçarlı merkezinde gerçekleştirilen hayır nedeniyle Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın,Aydın Belediyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin süt tankı destekleri sürüyor

-ANI EVİ'NE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Çalış Sahil Bandı’nda bisiklet sürdüler