AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARACASU YENİCE MAHALLESİ’Nİ BAŞTAN SONA YENİLEDİ

CHP 18.06.2024 13:19:23 0
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARACASU YENİCE MAHALLESİ’Nİ BAŞTAN SONA YENİLEDİ
Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt seriminin ardından kaldırım yenileme, yol çizgi ve yaya geçidi çalışmalarını tamamladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yatırımlarımıza devam edeceğiz’’ dedi. Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü Planlı, hızlı ve çözüm odaklı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt seriminin ardından kaldırım yenileme çalışması, şerit çizgisi çekimi ve yol işaretlemeleri yaparak caddeyi yayalar ve sürücüler için daha konforlu hale getirdi. Çalışmaların ardından cadde araç trafiğine açıldı. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Aydın,Aydın Belediyesi

Başkan Aras; “ Hizmet Ederken Siyasi Parti Ayrımı Yapmıyoruz”

Muğla-Aydın Arası Deniz Seyahati Başlıyor

Kemalpaşa Mahallesi Çarşı Bölgesi'nde Yayalaştırma Projesini Hayata Geçiriyoruz