Ayaklıcaoluk’un Yeni İçmesuyu Hattının İmalatı Sürüyor

AK PARTİ 5.07.2024 19:45:19 0
Ayaklıcaoluk’un Yeni İçmesuyu Hattının İmalatı Sürüyor

KASKİ Genel Müdürlüğünce Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi’nde başlatılan altyapı imalatları hızla sürüyor. Mahalleye yaklaşık 2 kilometrelik ilave içmesuyu hattı kazandırılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından şehri tüm alanlarda olduğu gibi altyapı noktasında da daha ileriye taşımak için yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde sağlanan 10 Milyar TL’lik maddi destekle bir yandan yerleşim yerlerinin altyapı hatları yenilenirken bir yandan da şehre yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatları kazandırılıyor. Bu kapsamda çalışma gerçekleştirilen adreslerden biri de Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi oldu. KASKİ Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarla mahalleye yaklaşık 2 kilometrelik ilave içmesuyu hattı kazandırılıyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Ayaklıcaoluk’un içmesuyu sorunu çözüme kavuşacak.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Belediyemizden LGS´de Dereceye Giren Öğrencilere 10 Milyon TL´lik Ödül

Başkan Geçit’ten Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi Depremzede Aileler İçin Dev Ekran Kuruyor

SELÇUKLU’DA 2 BİN 843 ÖĞRENCİ FUTBOL BRANŞINDA EĞİTİM ALIYOR BAŞKAN PEKYATIRMACI,“FUTBOLDA ELDE ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ SPOR OKULLARIMIZDA ATILIYOR”

Belediyemizden Londra´ya Uzanan Yolculuk

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NİN İLÇEYE KAZANDIRDIĞI 270 PARK VE 3 MİLYON METREKARE YEŞİL ALAN VATANDAŞLARIN GÖZDESİ OLDU

Yeniceköy Futbol Sahası Yenilendi

TURİSTİN ŞİKAYETİ HAVADA KALMIYOR

Sakarya’da tarihin en büyük sanat yatırımına meclis onayı

36.3°