ATSO’dan Başkan Yardımcısı Baytekin’e ziyaret

CHP 5.07.2024 13:16:08 0
ATSO’dan Başkan Yardımcısı Baytekin’e ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 46. Komite Taşıt Kiralama Komite Başkanı ve Araç Kiralama Kuruluşları Derneği (AKKDER) Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Mazıcı, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Mazıcı'ya ziyareti sırasında AKKDER Başkanı Çiğdem Koşan, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başdanışmanı Ercan Mutlu, 46. Komite Taşıt Kiralama Başkan Yardımcısı Emrah Yavuz, 46. Komite Taşıt Kiralama Meclis Üyeleri ve AKKDER Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Yüce, Ziya Özden Tezgel, 46. Komite Taşıt Kiralama Üyesi Doğan Kaya, ATSO 46. Komite Taşıt Kiralama Kemer Sorumlusu Cevdet Başkan eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Baytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Komite Başkanı Mazıcı ve beraberindekilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret sonrası Baytekin, Mazıcı ve beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antalya,Kemer Belediyesi

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU TEKNİK HEYETLERLE BİRLİKTE “KURTULUŞ SAVAŞI VE İNÖNÜ ZAFERLERİ ANI EVİ”NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ÖZEL VE İMAMOĞLU’NDAN ‘KIRKPINAR’ ZİYARETİ

Ortahisar Belediyesi, milli maç heyecanını Avni Aker'de yaşattı