ATİLLA AĞIRBAŞ’IN ‘ARAFTAN YAŞAMA’ KİŞİSEL SERGİSİ CUMHURİYET SANAT GALERİSİ’NDE AÇILIYOR

CHP 15.10.2024 14:38:02 0
ATİLLA AĞIRBAŞ’IN ‘ARAFTAN YAŞAMA’  KİŞİSEL SERGİSİ CUMHURİYET SANAT GALERİSİ’NDE AÇILIYOR

İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi, Atilla Ağırbaş’ın ‘Araftan Yaşama’ isimli kişisel resim sergisine ev sahipliği yapacak. Pandemi döneminin ardından yaşamam yeniden tutunanların hikâyesini anlatan serginin açılışı bu akşam 17.00’de gerçekleşecek.

18 Ekim’e Kadar Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Sergide 2019-2023 yılları arasında üretilmiş olan 26 adet yağlı boya ve akrilik boya eserler yer alıyor. Sergide aynı zamanda Ece Özbaş’ın eserlere atfettiği yazılar ve kitaplar bulunuyor. Gerçeküstü kompozisyonlara yer verilen eserlerde fırça ve spatula ile üst üste kompozisyon tekniği kullanılması dikkat çekiyor. Sergi, 18 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN BAŞKAN ATAÇ'A ZİYARET

MANAVGAT’TA RAHVAN AT YARIŞLARI COŞKUSU YAŞANDI

AMATÖR SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI