ATIK SU ARITMA TESİSİMİZDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

DİĞER 18.09.2024 16:22:39 0
ATIK SU ARITMA TESİSİMİZDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.
        “Şehrimizdeki atık su arıtma tesisimiz ile ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Japonya Merkez Bankası (JICA), İller Bankası garantörlüğünde tesisimizin denetimini yapmak üzere, iller bankası yetkilileri şehrimize geldiler. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’müzün bağlı olduğu Başkan Yardımcımız Mehmet Serkan Öztürk ve değerli ekibiyle yapılan toplantıda, tesisimizin verimliliğini artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulunduk. Çevremizi korumak ve daha temiz bir gelecek için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.”

Kurmancî;
        “Li warê xwezayê me di derheqê têkiliyeke girîng de li pîşengîyê me bidest xist. Navî bankeya navendî ya Japonya (JICA) bi piştrewanîya Bankeya Wîlayetan hatin şarêdariyame bo kontrolkirina paqişkirina avê. Bi veguheriyên Şaredariyê ya Şaredarê Vekîl Mehmet Serkan Öztürk û tîme xwe bi hevalên wî hatin hevkariyê. Em ji bo xwezayê bi parezin xebaten me we berdewam bike.

Muş,Muş Belediyesi

Eş Başkan Bucak ve Hatun çalışma alanlarını inceledi

IĞDIR BELEDİYESİ 2025-2029 STRATEJİK PLAN

MUŞ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI TABU SAYILĞAN, SOKAK HAYVANLARI BAKIMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ