Ateşin Kahramanları İtfaiyecilik Haftası’nda Dart Etkinliği ile Moral Buldu

CHP 1.10.2024 21:50:46 0
Ateşin Kahramanları İtfaiyecilik Haftası’nda Dart Etkinliği ile Moral Buldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyecilik Haftası ve 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası kapsamında itfaiye personellerinin katılımıyla dart etkinliği düzenlendi. Merkez İtfaiye Amirliği binasındaki etkinlikte mesleğin zorluklarını kısa süreliğine bir kenara bırakan itfaiyeciler, yapılan dart müsabakalarıyla moral buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde Merkez İtfaiye Amirliği’nde, İtfaiyecilik Haftası ve Avrupa Spor Haftası kapsamında dart etkinliği düzenlendi. İtfaiye personelleri, İtfaiyecilik Haftasında gerçekleştirilen etkinlikle eğlenceli dakikalar yaşadı. Mesleğin zorluklarını kısa süreliğine bir kenara bırakan itfaiyeciler, dart müsabakalarıyla moral depoladı.

“Bizim Haftamızda Bizleri Unutmadılar”
İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal Merkez İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen etkinliğin personeller tarafından iyi karşılandığını söyledi. İnal, “İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İtfaiye Haftamız nedeniyle bizlerle bir araya gelmek istedi. Biz de tabi ki, onların burada olmalarından gurur duyduk. Çünkü bizim haftamızda bizleri unutmadılar. Şu an burada bütün arkadaşlarımızın katıldığı bir dart etkinliğimiz var. İtfaiyeci arkadaşlarımız da bu etkinliğe katılıyor. Moral vermesi açısından da itfaiyeci arkadaşlarımız tarafından iyi karşılandı. Arkadaşlarımız da sevinçli durumda” dedi.

“7’den 77’ye Birçok İnsana Sağlıklı Ve Spor Dolu Günlerde Farkındalık Yaratmak Adına Etkinlikler Yapıyoruz”
Herkes İçin Spor Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Behçet Atlı, etkinliğin İtfaiyecilik Haftası ve Avrupa Spor Haftası kapsamında yapıldığını belirtti. Atlı, “Avrupa Spor Haftası münasebetiyle 7’den 77’ye birçok insana sağlıklı ve spor dolu günlerde farkındalık yaratmak adına etkinlikler yapıyoruz. Burada amacımız İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, İtfaiye teşkilatı ile bir araya gelerek, onların itfaiye haftasını kutlamak ve bu farkındalık yaratma sürecine onları da katmak. Talep bizden geldi. İtfaiye Daire Başkanımız Gürhan İnal’da sağ olsun, fırsat verdi. Amacımız burada hem spor aktivitelerini tanıtmak hem de itfaiye personellerimiz ile bir araya gelip farkındalık yaratmak” diye konuştu.

“Böyle Bir Aktivite Bize İyi Geldi, Teşekkür ediyoruz”
İtfaiye personeli Mithat Akköy etkinliğe dair şöyle konuştu: “İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile İtfaiye Haftamız dolayısıyla bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Böyle bir aktivite bize iyi geldi. Teşekkür ediyoruz.”

“Hepimizin İtfaiye Haftası Kutlu Olsun”
Hayrun Karataş ise, “Böyle bir etkinlik düzenleniyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Hepimizin itfaiye haftası kutlu olsun” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi

Kepez’den üniversite öğrencilerine ‘hoş geldin’ konseri

UMER EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Kepez, ‘Çakıl ve Patili Dostları Yaşam Alanı’nı iyileştirdi

Kış Spor Okulları’nda eğitimler başlıyor

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ'DEN GASTRO KÜTAHYA İNCELEMESİ

GENÇLERİN E-SPOR DÜNYASINA AÇILAN KAPISI: ALANYA BELEDİYESPOR E-SPOR+ EĞİTİMİ

Yenimahalle’de Sağlık Seminerleri Sürüyor

Ateşin Kahramanları İtfaiyecilik Haftası’nda Dart Etkinliği ile Moral Buldu

Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi Vatandaşa Hızlı Çözümler Üretiyor

22.1°