Atamızın Nazilli’ye gelişi coşkuyla kutlanacak

CHP 6.10.2024 17:38:43 0
Atamızın Nazilli’ye gelişi coşkuyla kutlanacak

Nazilli Belediyesi ekipleri 9 Ekim Atatürk’ün Nazilli’ye Gelişinin Yıldönümü etkinlikleri öncesinde Sümerbank bölgesinde kapsamlı çalışma başlattı.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nazilli’ye Gelişinin Yıldönümü Etkinlikleri kapsamında Sümerbank Basma Fabrikası’nda çalışma başlattı.

87’nci yıl etkinliklerin düzenleneceği bölgede yabani ot biçme, ağaç budama ve temizlik faaliyetlerini titizlikle yürüten ekipler, şehrin bu önemli gün için en iyi şekilde hazırlanmasını sağlayacak çalışmalar yürütüyor.

SÜMERBANK’TA HUMMALI ÇALIŞMA
Toplumsal hafızayı canlı tutmak ve Atamızın gelişini Nazilli’ye yaraşır şekilde kutlamak için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazilli Kaymakamlığımızla ortak bir şekilde bu özel günün en iyi şekilde kutlanması için çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın da yoğun katılımıyla 87 yıl önceki coşkunun yeniden yaşanmasını istiyor ve tüm Nazilli Halkını 9 Ekim’de Sümerbank Basma Fabrikası’na davet ediyoruz. Ekiplerimiz kutlamaların yapılacağı alanın temizliğini gerçekleştiriyor. Emeği geçen tüm personelime ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Aydın,Nazilli Belediyesi

Hisarcık Mahallesinde okul yolu yenilendi

ALTIN PORTAKAL SİNEMA ÇALIŞTAYI’NDA TOLGA KARAÇELİK VE ÜMİT ÜNAL’LA BAĞIMSIZ SİNEMA PANELİ

Atamızın Nazilli’ye gelişi coşkuyla kutlanacak

Balıkesir’in Gömeç Bamyası dünya pazarında

MÜTAREKE MEYDANI COŞKU DOLU

Başkan Uysal, ‘Türkiye AB içinde olmalıdır’

SEYHAN BELEDİYESİ DESTEKLEYECEK KADINLAR GÜÇLENECEK

BAŞKAN ATAÇ: "DÜNYADA ENDER YAPILAN BİR ÇALIŞMA"

Büyükşehir Yurtları Öğrencilere Aile Evini Aratmıyor

30°