CHP 29.09.2024 22:52:15 0
ASIRLIK ÇINAR EVİ SAKİNLERİNE GENEL GÜVENLİK KURALLARI SEMİNERİ

Yuvam Akarca Asırlık Çınar Evi’nden faydalanan vatandaşlara genel güvenlik kuralları semineri verildi

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı hizmet veren 50 yaş üzeri bireylerin gün içerisinde çeşitli aktivitelerini yaptığı Asırlık Çınar Evlerinde bilgilendirici seminerler devam ediyor.  İzmit Belediyesi Yuvam Hizmet Masası Sorumlusu Murat Özer, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Zuhal Tırka’nın da katılım gösterdiği seminerde Toplum Destekli Polis Ekipleri, Asırlık Çınar Evlerindeki katılımcılara suçtan korunma ve bireysel güvenlik önlemleri, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik vb. suçlardan korunma yöntemleri konularında bilgilendirme yaptı.

Hürriyet’e Teşekkür Ettiler

Asırlık Çınar Evi sakinleri seminer sonunda etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çok güzel ağırlandıklarını ifade eden Toplum Gönüllü Polisler, İzmit Belediyesi Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ve selamlarını ilettiler.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İlçemizde Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kemer Yeni Sanayi Başkanı’ndan Akın’a ziyaret

KADIN PERSONELLERE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA ‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ