Tarih: 05.07.2024 13:08

Asfalt Çalışmalarımız Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Belediyemiz tarafından ilk olarak Cumayanı Sanayi Sitesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde asfalt ihtiyacı olan cadde, sokak ve mahallelerimizde devam edecektir.

Ekonomik sıkıntılara rağmen finansman sağlanarak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yıllardır Cumayanı Sanayi Sitesinin kanayan bir yarası olan asfalt sorununu ve bu yüzden esnaflarımızdan gelen şikayetleri göz ardı edemezdik. Cumayanı Sanayi Sitesi bölgesinde başlayan asfalt çalışmalarımız program dâhilinde devam edecektir" dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi sitesi esnafları ise; "Uzun süredir yollarımız bozuktu. Asfaltlama çalışması bittikten sonra yolarımızda artık toz, çamur olmayacak. Yapılan çalışma için Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundular.

Karabük,Karabük Belediyesi

Orjinal Habere Git