Arıların Dünyasını İlgiyle Keşfettiler

CHP 4.05.2024 12:38:30 0
Arıların Dünyasını İlgiyle Keşfettiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Akhisar Akselendi Mimar Sinan-Ahmet Özkan İlkokulundan 32 öğrenciye arı dünyası farkındalık eğitimi verildi. Öğrenciler, arıların dünyasını meraklı gözlerle keşfetti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ‘Çalışkan Arılara Merhaba’ projesi kapsamında Akhisar Akselendi Mimar Sinan-Ahmet Özkan İlkokulundan 32 öğrenciye eğitim verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin Hıroğlu Mahallesi’nde hayata geçirdiği Arıcılık Eğitim ve Ana Arı Üretim Merkezi’nde ağırlanan öğrenciler, ilk olarak merkez hakkında bilgilendirildi. Arıların, bitkilerin tozlaşmasına ve biyolojik çeşitliliğe katkısı üzerindeki önemini anlatmak üzere verilen eğitim programında, arıcılık eğitmeni Hüseyin Balkaya, öğrencilere arıları yakından görebilecekleri gözlem kovanı ile arıların dünyasını anlattı. Eğitim sonunda öğrencilere merkezde üretilen bal ve boyama kitabı armağan edildi.

Manisa,Manisa Belediyesi

Başkan Turan, “Hep Birlikte Başaracağız”

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ’NDEN PAZAR YERİ KARARI

Bodrum’da Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği