Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

DİĞER 29.06.2024 12:57:11 0
Arı’dan Esnaf Ziyaretleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, esnaf ziyaretlerinde bulunarak işyeri açılışına katıldı.

Sık sık şehrin farklı noktalarında esnaflarla bir araya gelmeyi sürdüren Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeni Sanayi Sitesi ve Lale Caddesi’nde işyerlerinde ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnaflarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Arı, esnaflara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arı esnaf ziyaretlerinin ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız tarafından Nevşehir’e kazandırılan Vanucci Mutfak isimli işyerinin açılış törenine katıldı.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

YOMRA BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISI

Ücretsiz Yaz Spor Okulları 2 bin 750 çocuğun katılımıyla başladı

Van-Erciş Otobüs Seferleri Başlıyor